Bedrijf

Synbl is een industrieel ontwerpbureau en opgericht in 2011 door Hans Lankhaar. Met gedegen kennis van alle facetten van product design verzorgen wij het hele traject: van visie tot en met werktekeningen. Passie voor innovatie en design worden ingezet om commercieel succesvolle producten te creëren.

Onze ontwerpen kenmerken zich door de volgende aspecten;

Design
Onze ontwerpen karakteriseren zich door hun eenvoud en elegantie waarbij de focus op verhoudingen ligt.

Duurzaamheid
De duurzaamheid wordt gegenereerd door zowel tijdloze ontwerpen en duurzaam materiaalgebruik

Gebruiksvriendelijkheid
Het ontwerp wordt zodanig opgezet dat het gebruik ervan een logisch gevolg is van de vorm.

Missie

Vernieuwende producten ontwerpen waarmee opdrachtgevers op duurzame wijze hun productportfolio versterken.

Visie

Als gevolg van de digitalisering, automatisering en individualisering ontstaat een maatschappij waarin ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen en afnemers steeds meer op een persoonlijke manier benaderd willen worden. Prijsconcurrentie strategieën zullen naar verwachting minder belangrijk worden dan factoren als personalisatie van producten en customer service. Tegelijkertijd wordt de concurrentie van Aziatische landen steeds groter. Het is daarom belangrijk om te blijven innoveren en met nieuwe producten te blijven komen.

Wij streven er daarom naar om onze ontwerptrajecten steeds efficiënter te maken waarbij kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierdoor kan er steeds sneller gevalideerd worden of het product aan de gestelde normen zal gaan voldoen. Zo kan er op korte termijn al in kaart gebracht worden of een product aan technische eisen en financiële doelstellingen zal beantwoorden.

 

Copyright © 2020 Synbl · All Rights Reserved